Nyert meccset vesztettek!

 

 

 

Két idegenbeli szereplés után, hazai pályán szállt harcba a győzelemért a Szentesi Kinizsi megye II. osztályú labdarúgócsapata 2005. szeptember 17-én. Az első félidőben nagyszerűen játszott a Kinizsi a Fábiánsebestyén csapata ellen és Bakai, Pataki góljával 2-0-ás hazai vezetéssel vonultak pihenőre. Ekkor még senki sem gondola, hogy a két gólos Kurca-parti előny nem lesz elegendő a győzelemhez.

 

 

 

Szünet után teljesen más felfogású Kinizsi jött vissza a pályára. Rosszul játszottak. A vendég együttes óriási iramot diktált, s meg is lett az eredménye, a hátrányból felállva egyenlítettek. A második félidő produkciójával a Kinizsi magának tette nehézzé az összecsapást. Az utolsó negyed órát a vendégek emberhátrányban játszották, mert szövegelés miatt egyik játékosuk már korábban elmehetett zuhanyozni. Bozóki tanítványai az emberelőnnyel sem tudtak mit kezdeni, s maradt a 2-2-es eredmény.

 

 

 

A mérkőzés félidejében a Pusztai László Emlékbizottság a pálya névadó ünnepségének alkalmával keletkezett bevételt osztotta szét az utánpótlást nevelő egyesületek között.  Az emlékbizottság ezután bejelentette, hogy feladatukat végrehajtották, és ezzel a bejelentéssel feloszlatták magukat.

 

 

Szentes, 2005. 09. 27.

.