Magyar Termék Nagydíj Elismerő Oklevele a Hungerit Rt. termékének

DELKO siker

 

„A MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJ” a találékonyság és a szakértelem kirakata. Segítség a választék és a piaci versenyben való eligazodásban.

 

 

A minőségről ma sokan és sokat beszélünk, mégis az üzleti életben az ár, ami dönt. És mint tudjuk, az ár és a minőség nem ugyanarról a tőről fakad. Mégis ma, amikor egy globális piacon kell eladni, gyakran az ár motiválja a vevőt. Európa jobban fejlett országaiban rájöttek arra, hogy a minőségi jelek, tanúsítványok fogyasztói bizalmat keltenek, ezzel egy időben tudatos vásárlói réteget alakítanak ki. A Magyar Termék Nagydíj nyolc éve folyamatosan a jó minőség és a megbízhatóság cégére.

 

 

 

A pályázati felhívásra 197 pályázó jelentkezett melyek között ott volt a szentesi Hungerit RT is, aki DELKO Ftt pulykamell gyorspácolt Paprikás-Fokhagymás-Füstölt termékével igyekezett elnyerni a legnagyobb elismerést. A fődíj elnyerése nem sikerült, de megkapta a Magyar Terméknagydíj Elismerő Oklevelét, mely azt jelenti, hogy a termékeiken feltüntethetik a terméknagydíj logóját.

Szentes, 2005. 09. 09.

.