Turisztikai képzés sorozat

 

 

A romániai Facsád és Szentes helyi közigazgatása, a két terület turisztikai szereplői és szervezői (Kis- és középvállalkozások, turizmusszervezők, utazási irodák, touroperatorok, Non-profit szervezetek, stb.) és azon cégek képviselői akik a turizmusba kívánnak befektetni most lehetőségük nyílik arra, hogy részt vegyenek a tréningsorozaton, melyet az Euroregionális Központ a Demokráciáért ajánl, a közös Határon átnyúló gazdaság és turisztika helyi fejlesztési programján keresztül – Kommunikációs Központ – a határon átívelő marketing tevékenység (egy közös Facsád-Szentes projekt) keretében. Ezen kezdeményezés az Európai Unió Phare CBC Románia/Magyarország „Közös Kisprojekt Alapjának, 2003” támogatásával kerül megvalósításra.

           

A cél az, hogy támogassuk a gazdaságfejlesztést Facsádon (Temes megye, Románia) és Szentesen (Csongrád megye, Magyarország) azáltal, hogy turistákat és befektetőket vonzunk a határmenti térségbe. Az képzés öt részből áll, ezek időtartama négy nap. Az képzés a következő témákból fog állni:

    - Közönségkapcsolatok (Public Relations) (2005. aug. 24-28.)

    - Határon átnyúló marketingeszközök (2005. szept. 7-11.)

    - Az export-import tevékenységek jogi és pénzügyi nézőpontjai. Vegyes társaságok (2005. szept. 21-25.)

    - A határ menti üzleti stratégia fejlesztés (2005. okt. 5-9.)

    - Marketing az elektronikában, médiában (2005 okt. 19-23.)

 

Az első két előadás (Közönségkapcsolatok és Határon átnyúló marketingeszközök) Szentesen lesz. A munkacsoportok előadásonként maximum 20 főből állnak. Az oktatás angolul fog zajlani, tekintettel a román és magyar résztvevőkre. A képzés sorozatokból adódó költségeket a CED (Euroregionális Központ a Demokráciáért) fedezi.

 

Jelentkezési feltételek: önéletrajz, jelentkezési lap (kérésre küldünk vagy letölthető az CED honlapjáról: www.regionalnet.org) és egy ajánlólevél az Ön intézetétől / szervezetétől / társaságától / ügynökségétől (minden dokumentum angolul legyen).

 

Jelentkezési határidő az első két képzéssorozatra: 2005. aug. 8.

További információ a +36 20 4545 992-es telefonszámon

E-mail: lantoss@dkmt.regionalnet.org

Szentes, 2005. 08. 02.

.