Szentesi Play-Mate, avagy kié lesz a korona?

Anna báli szépségverseny

 

 

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Szentesi Szervezete minden évben együtt mulat így Anna nap közelében. Hagyományteremtés céljaként 8 évvel ezelőtt kezdték el az Anna bálak szervezését, mert így farsang után és szüret előtt, félidőben, ez a nap az amikor Anna bál címén összejöhetnek szórakozni.

 

 

 

2005. július 31-én a Nagyörvény utcai klub nagytermében terített asztalok és a levegőben terjengő marhapörkölt illata várta a bálozókat, de még mielőtt nekikezdtek volna a báli lakoma elfogyasztásának jött az Anna bál fő attrakciója a szépségkirálynő választás.

 

 

Az időjárás nem kedvezett a szereplőknek, mert a nagy melegben gyorsan olvadtak a sminkek, és az első keringő taktusokra minden versenyzőnek megdobbant a szíve, mert nem csak szépséggel, hanem tánctudással is el kellett bájolni a zsűrit, akik részrehajlás nélkül a közönség szavazatát fogadták el, mert hát ki más dönthetett volna, mint a közönség!

 

 

 

Két daliás úriember vezette fel a lányokat a mustrára, és a "forró" ritmusokra elkezdődött a tánc. Jöttek, jöttek a versenyzők, míg nem elérkezett a 21-es versenyző, aki szárnyra kapott boldogságában, hogy jól sikerült a bemutatkozása (persze ebben nagy segítségére volt a párja!).

 

 

 

A döntés előtt jött a finálé és ki-ki egyéni produkciója után jött a közös tánc amihez a közönség segítségét kérték a hölgyek.

 

 

 

 

 

Az eredményhirdetésre az izgalom a tetőfokára hágott, és lássuk a helyezetteket:

A versengésben a negyedik helyen végzett a 2,3,4,5,6,7,8,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20-as versenyző!

Igen jó látják, a negyedik helynél rosszabbat senki sem ért el!

A számokat tekintve látszik, hogy a dobogón az 1,9 és 21-es versenyző állhatott fel.

 

 

 

Az első udvarhölgy azaz a versenyben a harmadik helyen végzett Demeter Sándorné, második udvarhölgy lett Janiga Lászlóné és ezzel ő foglalhatta el a képzeletbeli dobogó második helyét.

 

 

 

Cseh Imréné táncos produkcióját a felvonulás fináléjában sokan nagyra értékelték, de nem csak ennek köszönhetően ő kapta meg a királynői koronát, melyet egy évig tarthat meg, és jövőre át kell, hogy adja utódjának.

 

Szentesi Play-Mate lányok!

 

 

 

 

A királynőválasztással nem ért véget a rendezvény, hanem inkább csak akkor kezdődött, mert a királynő és udvarhölgyei először sétakocsikázva mutatta meg magát Szentesnek és az útról visszatérve kezdetét vette a lakoma és a tánc!

 

 

 

 

 

Szentes, 2005. 08. 04.

 

.