Megvannak a virágtépők!!!

 

 

A Vállalkozói Fesztivál nyílt fórumán már jelezte Földvári Nagy István rendőrkapitány, hogy jó úton járnak a szentesi rongálások felderítésében, azaz már csak perceik vannak hátra az elkövetőknek.

 

Állampolgári bejelentés nyomán sikerült elfogni azokat a fiúkat, akik alaposan gyanúsíthatók a közterületi rongálásokkal. A fiúk rovásán nem csak ez van, hanem alaposan gyanúsíthatók betöréssel is.

Úgy látszik, hogy eredményre vezetett a rendőrkapitány 25 és a polgármester szintén 25 ezer forintos felajánlása a nyomravezetőnek.

A rendőrség eddigi adatai szerint nem csak garázdaságért, hanem betöréses lopásért is felelnie kell annak a négyfős (tizenöt-tizenhat éves) társaságnak, akik alkalmi felállásban követték el tetteiket.

Alaposan gyanúsíthatók, hogy az Árpád utcai óvodában két alkalommal virágokat téptek ki, és a játszótéren játékokat rongáltak meg. A Szent Anna utcai óvoda ablakát kétszer törték be. A Dózsa-házba betörve eltulajdonították a Családsegítő Központ music-centerét. A Pusztai László Sporttelep öltözőjében háromszor jártak a fiúk, loptak mezeket, sportszárat, tizenegy pár cipőt, tizenhárom labdát. Szintén ők gyanúsíthatók, hogy az Eszperantó hídon kétszer kitépték a virágokat a ládákból, és ők koronázták meg többször a Széchenyi ligetben lévő kubikos szobrot, és felborították a múzeum előtti betonvirágtartókat.

Szerencsére a lopott holmi nagy része előkerült, de nem mondható, hogy a történet Happy End-del zárult!

Szentes, 2005. 07. 06.

.