A "Csövesek" jutottak tovább

 

 

 

2005. június 1-jén a Legrand Szentes a Cső-Montage csapatát látta vendégül a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban, ahol a Magyar Futsal Kupa elődöntőjének 2. mérkőzés játszották.

A budapesti csapat várhatta jobb helyzetben a visszavágót, hiszen három héttel ezelőtt 4-1 arányban múlta felül a szentesi csapatot.

A szentesiek is úgy álltak neki a mérkőzésnek, hogy nem behozhatatlan az a három gól különbség, amit az első mérkőzésen szedtek össze.

 

 

A Cső-Montage-nak sikerült jobban a kezdés, és így az első félidő elején már 2-0 arányában vezettek. Azért a szentesiek nem adták fel a mérkőzést, mert ez az a játék, ahol másodpercek alatt meg lehet változtatni az eredményt. Ez így is történt. A fordulásig a szentesiek kiegyenlítettek, és a renget helyzetből még maradt a tarsolyban. Az utolsó másodpercek is izgalomban teltek, mert a szentesieknek már csak egy szabálytalanságot kellett kicsikarni az ellenféltől, és utána már büntetők jöttek volna. Ez nem sikerült.

Sikerült viszont újabb rakétákat begyújtani és rohantunk az eredmény után, hogy a három gólos hátrány ledolgozzuk. Remek akciók, fűszerezték a játékot, és sikerült a három gólt ledolgozni (5-2), csakhogy nem sikerült egyel többet rúgni, ezért a Cső-Montage 6-6-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal jutott be a 2005. évi Magyar Futsal Kupa döntőjébe.

Szentes, 2005. 06. 06.

.