25 ezer forint a "pacsirtának"

 

 

 

Ugye nem kell az előző eseteket újra felemlegetnünk, de már megint kamikáze módjára vízbe "ugráltak" a petúniák az Eszperantó hídról.

 

 

Eddig nem sikerült elfogni a tetteseket, de most más eszközöket is bevetnek a rendőri szervek. Ezért 25 ezer forintot ajánlottak fel annak - persze a személyét bizalmasan kezelve - aki "eldalolja" azaz pontos információt ad a Széchenyi-ligetben elkövetett sorozatos garázdaság elkövetőiről. A bejelentést megtehetik személyesen a szentesi Rendőrkapitányságon (6600 Szentes, Kossuth Lajos utca 43.) vagy a 63/561-310-es telefonszámon.

 

   

 

Sajnos ezzel még nincs vége! Tegnap láthatták, hogy újra megtréfálták a ligeti kubikos szobrot, de alig telt el pár nap a tettesek újra visszatértek a helyszínre. Most egy EU zászlót terítettek a vállára, amire már otthon készültek, mert véletlen éppen volt egy biztos tűjük is amely összefogta a zászló sarkát.

 

   

 

A kérdés, csak az, hogy honnan hiányzik a képen látható lobogó? Nem biztos, de nagy a valószínűsége, hogy ez az a zászló amelyet még márciusban tulajdonítottak el a Koszta József Múzeum bejárata mellől. Akkor ugyanis a nemzeti színű zászlót és az EU zászlót lopták el.

 

 

 

Most viszont feladta a leckét a rendőrség, mert nagy a valószínűsége, hogy 25 ezerért valaki dalolni fog, aki tudja, hogy kik csinálták a képen látható gyerekcsínyt, de addig is számolni kell azzal, hogy sötétedés után a ligetben sétáló fiatalok igazoltatva lesznek.

Szentes, 2005. 06. 23.

.