Rajzverseny a Piramisoknál

 

 

 

2005. május 21-én második alkalommal került megrendezésre a Piramis Áruház nagyszabású aszfaltrajzversenye és családi délelőttje. Idén is több, mint 200 gyermek látogatott el a rendezvényre, szülők és pedagógusok kíséretében.

 

 

 

 

 

A rendezvényt a csongrádi Allegro mazsorett csoport utánpótlás csapata nyitotta meg hangulatos bemutatójával.

Ezt követően az óvodások és iskolások öt korcsoportban mérték össze rajztudásukat. A rendezők ezúton is köszönetüket fejezik ki azon pedagógusoknak, akiknek felkészítő munkája eredményeként igen színvonalas alkotások születtek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvényen minden gyermek rajzáról digitális fénykép készült, amely az áruház kirakatában és a honlapjukon (www.piramisaruhaz.hu) is megtekinthető.

 

 

 

A munkák elkészülte után az ALLEGRO mazsorett csoport haladó csoportja szórakoztatta a közönséget.

Amíg a zsűri a munkákat értékelte, Tutankhamon fáraó különböző játékokkal szórakoztatta a várakozókat. A lufi fújás, kötélhúzás mellett nem maradhatott el a „múmiakészítés” sem, és közben a kisebbek birtokba vették a légvárat.

 

 

 

A zsűri Bíró Jenő festőművész vezetésével hozta meg döntését, amelynek alapján a legjobbak tárgyi jutalomban részesültek.

 

 

 

Az eredményeket ITT tekinthetik meg!

 

 

 

 

 

 

 

A Városi Gyermeknap keretein belül 2005. május 28-án KÖZÖNSÉGDÍJAK átadására kerül sor a Piramis Áruházban személyesen leadott és az interneten keresztül az üzlet e-mail címére (piramis@szentes.hu) elküldött szavazatok alapján.

 

 

 

Szentes, 2005. 05. 24.

 

.