Másodosztályban a Szentesi TE

  Szentes  –  Kazincbarcika  3–2 (1–1)

 

 

2005. május 14-én hazai környezetben fogadta a Kazincbarcikát a Szentes. A több mint 400 néző buzdította a csapatot, és hangos helyzetjelentést kiabáltak a csapat sorsáról. "Pénzt akarunk!", "Pénzt akarunk!"

Sajnos a csapat mögül kivonul a szponzori kör így valószínűleg megpecsételődik a csapat sorsa, de addig is nézzük milyen teljesítménnyel vonulhattak öltözőbe a Kazincbarcika elleni 90 perc után.

 

 

 

Majdnem 20 percet kellett várni, hogy dolga akadjon a szentesi kapusnak, csak az volt a baj, hogy háríthatatlan volt Darók 14 méterről félmagasan rúgott lövése és a hálóban landolt a labda.

A 39. percben jött az egyenlítés: Kerepeczky negyvenméteres labdával indította Tasit, aki egy csel után középre adott, Kádár pedig két méterről a hálóba pöckölte a labdát, 1–1.

 

 

 

A szünet utáni első percben Koncz élesen belőtt szögletéből Kádár a léc alá fejelt, máris vezettek a hazaiak, 2–1. A 48. percben Barnát egyéni szólót követően a 16-oson belül buktatták, 11-es, a büntetőt pedig Kislőrincz a kapu jobb oldalába vágta, 3–1. A vendégek a 75. percben a hazai fölény közepette szépítettek: Darók a jobb oldalon két cselt követően a rövidbe lőtt, 3–2.

 

Ezzel a győzelemmel a szentesi csapat a bajnokság negyedik helyén áll 51 ponttal és így biztosan az első hat között fog végezni, ami azt jelenti, hogy a bajnokság újrasorolásánál a másodosztályban folytathatja a bajnokságot. Már csak annyi marad megválaszolatlanul, hogy miből?

Szentes, 2005. 05. 17.

.