VI. Kurca Fátyla

 

 

 

A Kiss Bálint Református Általános Iskola és a „Jövőnkért” Alapfokú Művészetoktatási Intézmény az elmúlt héten 2005. május 12-én szervezte meg a VI. Kurca Fátyla gyermekszínjátszó találkozót.

A városból, a megyéből és megyén kívülről, a művészeti és általános iskolák több produkcióval neveztek be a találkozóra.

 

 

 

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is a „Jövőnkért” Művészetoktatási Intézmény tagozatain kívül több szentesi oktatási intézmény képviseltette magát.

 

 

 

A szervezők célja továbbra is baráti találkozás, enyhíteni a mai iskola világában oly jellemző versenyeztetést. Lehetőséget kívánnak adni, hogy kipróbálhassa minden jelentkező csoport a színpad adta lehetőséget.

 

 

 

Természetesen szakreferensek (Bácskai Mihály és Perjésné Dózsa Erzsébet drámatanárok) elismerése, segítő tanácsa a rendezők számára szakmai értékelést nyújtott.

 

 

 

 

 

Amíg a szakreferensek és a pedagógusok tanácskoztak, addig a találkozón résztvevő csoportok megtekinthettek Jókai Mór: A Földönfutó című művét az algyői Móra Ferenc Népszínház társulat előadásában.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2005. 05. 17.

 

.