Dobogón a Szentes

Szentes - Kistarcsa 3 - 0 (2 - 0)

 

 

Hazai pálya előnye mindig sokat jelent egy mérkőzésen. Ha nem is a bírói ítéletek kedvezőbbek, de a futballisták ismerik a pálya minden zegét-zugát, így tudják, hogy hol és mikor pattanhat fel a labda. De erre még visszatérünk.

A Szentesi TE otthon fogadta a Kistarcsa csapatát, amellyel szemben a hazaiak biztos győzelemmel szerezték meg a három pontot így felküzdötték magukat a bajnokság dobogójára.

 

 

 

A 10. percben Puskás remek labdával indította Barnát, akit egy csel után buktattak a 16-oson belül. A 11-est Kislőrincz magabiztosan a jobb alsóba lőtte, 1–0. A 18. percben a védők által kifejelt labdát Ábel 30 méterről nagy erővel a bal felsőbe lőtte, 2–0. A 44. percben volt először dolga Kirinek, ám egy 25 méteres lövést bravúrral védett. A 70. percben Gyagya futott el a bal oldlaon, középre adott labdájával Barna befordult, és egyből lőtt. Nagy T. először hárított, ám a szentesi támadó másodszorra nem hibázott, 3–0. A mérkőzés története ennyi, de ezzel még nincs vége.

 

 

Borzalmasan sok gond volt a pálya talajával. Hiába locsolták a mérkőzés előtti napokban a pálya füvét sajnos ennek ellenére is kemény volt a talaj. Számtalan sérülés szenvedtek el a játékosok. A szurkolók is kapcsolódtak Török László pályakritikájához, akik kifogásolták, hogy a pálya mellet akkora a gaz, hogy már a pad sem látszik ki belőle.

Mindenesetre nyertünk és ez a lényeg, csakhogy ez így nem igazán mehet tovább, mert a bekövetkezett sérülések miatt fogy a csapat.

Szentes, 2005. 05. 30.

.