„VIRÁGSZÍNVONALASABB SZENTESÉRT”

 

 

 

Szentes Város Önkormányzata az elmúlt években kiemelt figyelmet fordított a város meghatározó épületeinek felújítására, parkjainak, tereinek rekonstrukciójára. Nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a városképet meghatározó épületek ne csak funkciójukkal, hanem megjelenésükkel is impozánsak legyenek. A város vezetői továbbra is ezt a tendenciát kívánják folytatni a lakosság bevonásával. A városszépítő munkában nélkülözhetetlen szerepe van az emberi közösségnek.

Az önkormányzat az elmúlt évhez hasonlóan nyilvános verseny keretében kívánja elismerni azoknak a munkáját, akik sokat tesznek környezetükért: virágos a házuk tája, örökzöldek díszítik az előkertjüket, szép a parkjuk, stb.

Ennek érdekében a város zöld programja keretében ismét akciót hirdetünk egyének, munkahelyek és lakóközösségek számára. A versenyre nevezhet bárki, aki partner velünk abban, hogy városunkat szebbé, zöldebbé varázsoljuk.

A díjak különböző kategóriákban kerülnek odaítélésre:

- egyéni kategória /családi házak /

- munkahelyi kategória /intézmények, vállalkozások /

- lakóközösségi kategória /tömbházas épületek /.

Mindhárom kategóriában az első három helyezett kerül díjazásra, kertészeti vásárlási utalvány formájában. Nevezhet bárki, aki partner velünk abban, hogy városunk virágosabb, zöldebb legyen.

Jelentkezni június10-ig lehet a következő módon:

- Fax: 510-341

- Tel: 510-300, 510-373

- E-mail: baloghcs@szentes.hu

- Levélben vagy személyesen: Polgármesteri Hivatal Műszaki Osztálya, 6600 Szentes, Kossuth tér 6.

A versenykiírással kapcsolatos bővebb információt a városi főkertészt nyújt az érdeklődőknek.

Szentes, 2005. 04. 28.

.