Szépítettünk

Legrand-Szentesi VK - Újpest 5 - 4 (3 - 1, 1 - 2, 1 - 1, 0 - 0)

 

 

 

OB I-es férfi vízilabda-mérkőzésen ismételten találkozott a Szentes és az UTE. A most vívott mérkőzés a rájátszásban az 5 - 8. helyért folyik és ennek a küzdelemnek a második találkozóját láthattuk 2005. április 6-án a ligeti uszodában.

 

 

 

Szerencsére az első gól az UTE hálójában landolt Torday Árpi jóvoltából, és akár itt le lehetett volna fújni a mérkőzést. Mindenesetre végig játszották a csapatok a találkozót, és így egy igen jó mérkőzést láthatott a szentesi közönség.

 

 

 

Folyamatosan egymás mellett azaz fej-fej mellett haladtak a csapatok, és a harmadik játékrész elején Suti  az UTE játékosa kiegyenlített (4–4), de szerencsénkre lövésére hamar választ is kapott, és Juhász Zsolti beállította a végeredményt!? Ugyan hátra volt még másfél negyed, de ezalatt az idő alatt semelyik csapatnak nem sikerült gólt szereznie. Kiemelkedően játszott Horváth Tamás, aki a szentesi csapat hálóőre, és remek formáját mutatta Németh Dani is aki két gólt lőtt (a második találatát ő sem hitte el, hogy be fog menni).

A Legrand-Szentes ezzel a sikerrel szépített, a következő találkozóra szombaton a fővárosban kerül majd sor.

 

 

Szentes, 2005. 04. 07.

.