Továbbjutottak!

Miért késett el mindenki?

 

A szurkolók értetlenkedve álltak, amikor a 2005. április 28-ai futsal kupameccsre igyekeztek, mert aki fél órával a meghirdetett kezdés előtt érkezett az is csak az első félidő utolsó perceit tekinthette meg. Mindez azért történhetett meg mert egyedül a szentesi csapatot nem értesítették a mérkőzés kezdetének változásáról.

 

 

 

A történet ott kezdődött, hogy a szegedi csapat vezetésével megállapodtak a szentesi vezetők, hogy este 8 órakor lesz a mérkőzés a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban. A szövetségben viszont ezt nem akceptálták, így a játékvezetőket este 7 órára küldték és erről értesítették a szegedi csapatot, csakhogy a szentesiek ezt az értesítő fax-ot nem kapták meg. A szentesi csapat háromnegyed 7-re ment a csarnokba bemelegíteni, és ott szembesültek a félreértésről. A játékvezetők kiadták az ukászt, hogy "sportszárba", mert kezdetét veszi a négy közé jutásért a mérkőzés.

Az első félidő a zavaró tényezők miatt elég felemásra sikerült. Ez a félidei eredményen meg is látszott, mert a forduláskor egy góllal vezetett a Beton (1-2). Tehát szinte bemelegítésnek lehetett tekinteni az első 20 percet és utána beindult a Legrand. Sajnos azt is elmondhatjuk, hogy a rossz passzok meccse volt, mert az akciók befejezésének gépezetébe csúszott mindig homokszem, de ennek ellenére sikerült megint egy ötöst rúgni a Betonnak, ezáltal a Legrand G.B.S.C. jutott a Magyar Kupa legjobb négyese közé és a döntőbejutásért harcolnak ezek után. Legrand G.B.S.C. - Szeged Beton 5-3.

Szentes, 2005. 04. 28.

.