Kilenc napig ZÁRVA a Mozi!

Új székeket kap az Őze Lajos Filmszínház!

 

 

Nem is olyan régen már hírt adtunk, hogy fejlesztették az Őze Lajos Filmszínház vetítőgépeinek hangleolvasó rendszerét. A régi optikai leolvasót vörös lézeres letapogatóra cserélték ki és egy nagyobb center hangsugárzó került a vászon mögé, így sokkal érthetőbbé vált a mozifilmek hangja.

A 2005. április 12.-ei sajtótájékoztatón jelentették be, hogy az előzetes tárgyalások eredményeképpen nem lehet a mozit az Ifjúsági Házba átköltöztetni, mert annak átépítésének költségvonzata sokkal nagyobb lett volna, mintha a jelenlegi mozit fejleszti a város. Így nincs más út, mint előre menekülni.

 

 

 

Adódott egy lehetőség miszerint a budapesti Corvin Filmpalotában nagyszabású fejlesztések révén az eddig székeket újakra cserélnék, és a "régieket?" áruba bocsátanák. Így adódott a lehetőség, hogy az ott lévő karfás, fejtámlás, kólatartós székeket kitisztítva megvásárolhatja a város igen kedvező áron.

Ennek a lehetőségnek nem lehetett nemet mondani, így 210 új szék kerül elhelyezésre a moziban (eddig 310 férőhelyes volt a mozi). A sorok távolságát megnövelik, így még tágasabb lesz a nézőtér.

Szentes, 2005. 04. 13.

.