Szauna, napozó és mini golf

 

 

Ezen a héten várhatóan befejeződik a ligeti strand szaunájának műszaki átadása. A vízminőségi vizsgálatokat is elvégezték, melynek eredményét várják, de előtte még a képviselő-testületnek kell elfogadni a szauna szolgáltatási árait.

 

 

 

Tervek szerint a szauna jegy 1200.- forint lesz, mely jeggyel a strand összes (nem különdíjas) szolgáltatását is igénybe lehet venni. A bérlettel rendelkezők pedig 500.- forint szauna pótjegy vásárlással vehetik igénybe a gőzkabint és pezsgőfürdőt, de ne szaladjunk annyira előre, mert a 2005. április 29-ei képviselő-testületi ülés még odébb van.

 

 

 

Mi is található a szauna épületében? Két szauna kabin, egy pezsgőfürdő (olyan amilyenben a Valóvilág résztvevői áztatták magukat), egy merülő medence, több zuhanyfülke,  női- férfi öltöző, toalett.

 

 

 

A szauna tetején felújították a napozót, ahol lehetőség nyílik a fürdőruha felső levételére, de ahhoz, hogy ez valósággá váljon a a képviselő-testületnek jogszabályban kell engedélyezni a „közterületi toplesst". Amíg ez nem valósul meg, addig is várják a napfürdőzni vágyókat erre a területre.

A strandon új szórakozási lehetőség is helyet kapott, így közel egy tucat mini golfpályát helyeztek el a bejárat mellett található árnyékos területen.

Hamarosan lehetőség nyílik bicikli, vízibicikli és más eszközök bérlésére, melyeknek a beszerzése most történik meg.

Szentes, 2005. 04. 25.

.