Civil TV Szentesen

 

 

 

Szegváron tavaly nyáron kezdődött el a Civil Tv helyi műsorszerkesztése és adása a kábel-tv hálózat szolgáltatásán keresztül. 2005. május 1-től már a szentesi kábelhálózaton is fogható a helyi Civil Tv adása, ezt jelentették be ünnepélyes keret között a Városi Könyvtárban 2005. április 28-án.

 

 

 

A Civil Tv-t civilek készítik és igyekeznek a kistérségi összefogást megvalósítani. Ezáltal 8 településen és Szentesen lehet megtekinteni a készítők által készített műsorokat.

 

Milyen tv-t kívánnak megvalósítani a készítők?  A gyermekek mosolyát és az idősek simogatását és az értékeket megmutatót és nem az egymásnakfeszülésnek teret adót. Politika menteset! Az együttműködést segítő és nem a problémákat nagyítót. Versenyképest nem versenyfeltételek között.

 

Hol lehet fogni a Civil TV-t? A szegvári kábelhálózaton az S 09 -161,25 MHz-en, Szentesen a kertvárosban S 05 - 133,25 MHz-en, Szentes városközpontjában az A 04 - 135,25 MHz-en, de DVD-n megtekinthető a kistérségi könyvtárakban, és az E-Magyarország pontokon.

 

Szentesen mikor tekinthető meg a tv műsora? Szerdán 16 és 18 órakor kezdődik a műsor, valamint vasárnap 9 és 11 óra órakor, amely tartalmazza az egy óra képújságot.

 

 

 

Ez a sajtótájékoztató nem múlt el meglepetés nélkül, mert Tari János a Civil TV indulását támogató vállalkozó egy kamerát ajándékozott a tv-nek, hogy ne a szegvári kamerát kelljen szentesre hozni egy-egy műsor elkészítéséhez.

 

A sajtótájékoztató hanganyagát ITT hallgathatják meg!

Szentes, 2005. 05. 02.

.