Bravúr a csarnokban! Óriási Szenzáció!

 

 

A Mozaik Fórumán jelent meg elsőként az a hír "2-areg" billentyűzete által, amely igazán összefoglalja a Legrand - Szentes G.B.S.C és az Aramis futsal csapat 2005. április 25-ei találkozóját.

 

"Megvertük az Aramist! Félidőben 2:0 ide, végeredmény 2:1, szintén ide. Végre itt voltak a makóiak, és ilyen jól taktijusan még nem láttam játszani a csapatot. Koncz Zsolti igazi vezéregyéniség volt, Tóth Csaba meg kivédekezte a pestieket.

Ez az Aramis magasan a legjobb csapat aki itt volt idáig, fantasztikusan jól és stílusosan játszottak, lehet tőlük tanulni. Érdemes lenne megtanulni ezt a kapus nélküli játékot, a bemelegítést, a szabadrúgás variációt, az egész pályás letámadást, a szoros védekezést, a sokmozgásos támadó játékot, Szinte három azonos képességű soruk volt, de nem lehetett megmondani, hogy ki a védő, vagy ki a támadó. Az egész csapat lüktetett, sűrűn cseréltek."

 

 

 

Egy másik lelkes szurkoló és sportbarát "szuser" így írt a találkozóról:

"Taktikából, csapatjátékból jeles! Az első félidőben kétszer betaláltunk. A mi kapusunk viszont nem adta meg ezt az örömet az ellennek. Nagyon élvezte a védést. Méterekről csúszva szerelt nemegyszer. A második félidőben visszaálltunk -kicsit jobban is, mint kellett volna-, és csak egy-egy kontrával tudtunk a kapujuk eléérni. A helyzetek száma mégis minimum egyenlő volt. Érdekes meccs volt. A papíron jobb képességű ellenfél, semmilyen módon nem tudta feltörni a védelmünk. Tanácstalanul adogatták körbe a jól visszazáró és a lábukon magabiztosan álló szentesi srácokat. A végén kockáztattak, de ez is kevés volt."

Köszönjük a pontos tájékoztatást a két fórumozónak!

Szentes, 2005. 04. 26.

.