Szoros mérkőzés, szoros eredmény

Legrand Szentesi VK - Brendon-ZF-Eger 6-8 (1-2, 1-3, 2-3, 2-0)

 

 

2005. március 12-én fogadta hazai pályán a Legrand Szentesi VK a Brendon-ZF-Eger csapatát.

Évekkel ezelőtt ez a találkozó egy sima győzelemnek beikszelhető mérkőzés volt, csakhogy azóta az Eger rengeteget erősödött. Ez az erősödés pedig azért történt, mert úgy mindenestül leigazolták a BVSC csapatát.

Ha ezt tudta valaki, akkor annak nyilvánvaló volt, hogy ezen a találkozón nem sok babér születhet, de nem így történt, mert a helytállás képzeletbeli babérkoszorúját a szentesi csapat kiérdemelte.

 

 

 

Nem adták könnyen magukat, pedig sokan betegeskedtek a találkozó előtt. A találkozó elején pedig egyetlen favorit centerünket egy "égbe kiáltott szóért" végleg cserével kiállították. Ez a tény az ellenfélnek jól jött, de mégis az Eger edzője Gerendás György így nyilatkozott az esetről: Nem tudom, hogy a bírók miért állították ki a Szabó Nándit, mert centerpozícióban "gyilkoljuk" és a bírók ellene fújnak ő pedig a feszültség levezetéseképpen a levegőbe, és nem célzottan mond ki egy szót hallhatatlanul úgy, hogy csak szájról lehet leolvasni! Kérdem én hogy egy török-holland meccsen is így reagálnának a bírók?

 

 

 

A végjáték sikerült a legjobban, mert az egri csapatnak nem sikerült bevenni Horváth Tamás kapuját, míg mi felzárkóztunk az egri csapat mögé és így alakult ki a 6-8-as végeredmény!

Szentes, 2005. 03. 16.

.