Ülésezett a Védelmi Operatív Ellenőrző Eseti Bizottság!

 

2005. február 1-jén tartotta ülését a Szentes Város Önkormányzata Védelmi Operatív Ellenőrző Eseti Bizottsága. Ennek a bizottságnak az a feladata, hogy a képviselő-testület által elfogadott Szentes város bűnmegelőzési és közbiztonsági koncepciója révén kitűzött célokat segítse, az elvégzett feladatokat ellenőrizze, akár tovább fejlessze.

 

 

A tanácskozás elején beszámolót hallhattunk a 2004. évi munkaprogramnak a végrehajtásáról. A beszámoló után a rendőrség munkatársa Sebestyénné Laurik Ágnes ismertette az elmúlt év bűnügy és baleseti statisztikáját és mutatta be a rendőrség által elkészített papíralapú Szentes 2004. évi bűnügyi és baleseti térképét.

 

Szentes 2004. évi bűnügyi és baleseti térképéből részlet

                   

 A térképre kattintva az kinagyítható!

 

 

 

A tanácskozás Barát László KEF koordinátor beszámolójával folytatódott, amikor is ismertette annak a felmérésnek az összegzését, amelyben a fiatalok egészségkárosító szokásait mérték fel 2004 szeptemberében. Ekkor a szentesi 13-18 éves iskolába járó fiatalok körében vizsgálták a dohányzás, alkohol-és kábítószer fogyasztás elterjedtségét és okait.

 

A felmérés és a tanácskozás részletei ITT tekinthető meg!

Szentes, 2005. 02. 08.

.