Búcsúztassuk el a telet!

 

 

2005. február 9-én a Városházán megtartott sajtótájékoztatón jelentették be, hogy 16 nap múlva hivatalosan is kidobolják a IV. Télbúcsúztató Karnevált. Az idei rendezvényen hasonló napközbeni programok várják a résztvevőket, mint az elmúlt esztendőben, de idén is kirukkoltak a szervezők újdonságokkal. Ebben az évben is nagy hangsúly kap a karnevál gasztronómiai része, ahol hurka és kolbász mellett kemencés kenyérlángos és forralt bor kapható kapható lesz.

 

 

 

A karnevál első napján a Városházától indul a kidoboló menet, és a város több pontján meg-megáll és hirdetik, hogy itt a téltemetés időszaka. A kis csapat levonul a Kertvárosba, ahol busó party-t rendeznek a Reál Csemege előtt, majd irány a Luther tér, ahol szintén eljárják a táncukat a szlovén busók.

 

A plakátra kattintva kinagyítható!

 

Másnap a karnevál fő napjának délelőttje a jelmezesek jelmezversenyével fog eltelni, és délután elindul a Karnevál Karaván, ami a Kossuth utcán vonul végig egészen IH melletti gödörbe, ahol téltemetés lesz tábortűzzel, valamint tűzzsonglőrök lépnek fel, és tűzparádé lesz a Kurcán.

A karnevál fináléja a sportcsarnokban lesz, amikor is a színpadon láthatjuk a Salsa Tropical Show-t és az est folyamán fellép a Megasztáros Gáspár Laci.

Szentes, 2005. 02. 09.

.