"Harc" az óvodásokért

 

 

Sajnos ebben az évben is hasonlóan kell kezdeni ezt a cikket, mint az előző évben, mert a Szentesen születettek száma folyamatosan csökken, és előre bocsátom, hogy rossz szó a címben található "harc" szó, de ha figyelembe vesszük, hogy a következő tanévben kevesebb mint 300 elsős kisdiákon osztozik Szentes kilenc általános iskolája, akkor érezhető hogy a színfalak mögött tényleg a fennmaradásért küzdenek az általános iskolák.

 

 

 

Minden alkalmat megragadnak az általános iskolák vezetői, hogy népszerűsítsék iskolájukat, és e célból tartottak rendhagyó szülői értekezletet (2005. február 14-én) az Árpád utcai óvodában.

Négy általános iskola (Petőfi Sándor Általános Iskola, Klauzál Gábor Általános Iskola, Kiss Bálint Református Általános Iskola, Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola) mutatkozott be az érdeklődő szülőknek. Az igazgatói munka most már nem csak az igazgatásból és koordinálásból áll, hanem megfelelő módon "el kell adni" a szülőknek az iskolát. Nem kis PR (Public Relations = kapcsolatszervezés / propaganda) munkát igényel.

 

Petőfi Sándor Általános Iskola                                                 Klauzál Gábor Általános Iskola

 

 

Kiss Bálint Református Általános Iskola                             Szent Erzsébet Katolikus Általános Iskola

 

 A kiadványokra kattintva kinagyíthatók!

Szentes, 2005. 02. 16.

.