KÖZGÉ SZALAGAVATÓ

 

 

 

Szentesen a 2005/2006-os tanév első szalagavató bálját a Boros Sámuel Szakközépiskola, Szakiskola rendezte meg a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban 2005. december 2-án.

Az iskolában eltöltött évek egyik legszebb ünnepéhez érkeztek a végzős hallgatók, a szalagavatóhoz. Sok munka, szorgalmas tanulás vezetett idáig. Ezen a napon mindenki őket ünnepli, velük örül és várja a szalagtűzés boldog perceit.

Az ünnepség legszebb, legmeghatóbb pillanata amikor a tizenegyedikesek szalagot tűznek a tizenkettedikeseknek.

 

 

 

Az iskola hagyományaihoz hűen a végzősök legjobbjainak Pádár Zoltánné igazgatónő tűzte fel a szalagot. Ebben a megtiszteltetésben Luczó Gábor 12.a, Papp Zoltán 12.b, Bártfai Rita 12.a osztályos tanuló részesült

 

 

 

 

 

Az ünnepség köszöntőkkel folytatódott, amikor is Farkas Sándor országgyűlési képviselő és Szirbik Imre polgármester köszöntötte a végzős hallgatókat.

 

 

 

Amíg a 12.-esek átöltöztek a nyitókeringőhöz, megnézhettük a Zöldág Mozgáskultúra- és Sportegyesület táncbemutatóját.

 

 

 

A programban pedig az est fénypontja következett, a 12.-esek keringő-bemutatója.

Végzőseink hónapok óta lelkesen készülnek erre az alkalomra. A koreográfiát Aranyi Erzsébet és Molnár Zsolt készítette.

 

 

 

A keringő után a 12. osztályok készülődtek az osztálytáncokhoz, de amíg átöltöztek a szereplők, addig megtekinthettük Kovács Erika az iskola 12. a osztályos tanulója, párja Szalkai Szabó Gábor, Borbér Csaba-Szepesi Anetta és Bődi Richárd - Kovács Bernadett párosok táncbemutatóját. Ők a Silver Tánc és Sportegyesület versenyzői.

 

 

 

A táncbemutató után következett 12. osztályok osztálytáncai. Először a 12. b, majd a 12. a és végül a 12. c lépett fel. Elsőként a 12. b-sek a Chicago című musical egyik sikerszámára mutatnak be egy chalstout, majd a 12. a osztály hip-hop táncbemutatója Michael Jackson egyik sokak által ismert slágerére. Végül, de nem utolsó sorban a 12. c Rapülők: Műdal című számára koreografált modern-táncát adták elő.

 

 

 

A rendezvény képes összefoglalója elkészült, és nem fukarkodtunk a képekkel, mert az eseményen több mint 600 digitális fotó készült, amelyből közel 170-et feltettünk az összefoglaló képgalériájába. Tekintsék meg az első szalagavató képes összefoglalóját.

 

Figyelem! A honlapon található fotókat szerzői jog védi, és ennek értelmében azokat csak a szerző hozzájárulásával lehet felhasználni!








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!













































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

Figyelem! A honlapon található fotókat szerzői jog védi, és ennek értelmében azokat csak a szerző hozzájárulásával lehet felhasználni!

 

Szentes, 2005. 12. 06.

 

 

.