IX. Aranykalász Kupa

 

 

 

A 2005. december 3-án a Szentesi dr. Papp László Sportcsarnokban lett megtartva IX. Aranykalász meghívásos Teremlabdarúgó Kupa.

 

Az eseményen két csoportban 8 csapat küzdött a döntőbejutásért, majd az Aranykalász vándorserlegért, illetve a különdíjakért. A legjobb négy csapat közé a tavalyi győztes az FNM, az idén szinten minden tornát megnyert Biochip, a korábbi háromszoros győztes Aranykalász, és a jelentősen feljavult Fiorelló csapatok jutottak.

A rettentő hajtós és kemény küzdelem során az előre "borítékolt" két csapat - a futsalcsapat tagjait is elosztva tartalmazó - jutott a döntőbe. ami az Aranykalász 2:0-ás vezetése után 2:2-es döntetlennel zárult.

A kupa sorsát büntetők döntötték el. Ebben 3:1 arányban - megérdemelten - a tavalyi győztes FNM bizonyult jobbnak. A torna legsportszerűbb csapata a Rövidzárlat, a gólkirálya Varga Zsolt (FNM) legjobb játékosa Koncz Zsolt (Aranykalász) lett.

 

 

 

Még a torna kezdetekor elkészítettük a névadó szponzor csapatának fotóját, és ígérték, hogy mindent megtesznek, hogy hazai pályán tartsák a kupát, de a sors közbeszólt. Pedig milyen jól összejött volna, hogy...

íme az első elölről ....

 

 

... és az utolsó hátulról!

 

 

A TPK Favorit (Vass Skoda) megígérte, hogy ha másért nem, de a kép humoros aláírása érdekében küzd a torna utolsó helyéért.

Szentes, 2005. 12. 08.

.