Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú-k meccse!

 

 

A futsal NB I-ben a Legrand-Szentes rangadón döntetlent játszott az Aramisszal, így mindkét megyei klub dobogós helyen maradt a bajnokságban.

Igazán nem lehet panasza a szentesi focit szerető közönségnek, mert igaz nem nagypályán, hanem a sportcsarnokban igen szórakoztató és olykor adrenalin növelő mérkőzést láthatott a Legrand Szentes és a tavalyi bajnok Aramis futsal csapata között.

Már az első percekben izgalmassá tettük magunknak a mérkőzést, mert Ábel fegyelmezetlensége miatt (utánarugás) már a harmadik percben emberhátrányba kerültünk. Az ellenfél is idegesen kezdett, de ezt a sanszot gyorsan kihasználta, amikor is ők vétettek hasonlót (könyöklés), de azt mi nem tudtuk értékesíteni.

A kihasználatlan helyzetek és a remek játék miatt sokszor elhangzott a címben szereplő szó: Úúúúúúúúúúúúúú!, de a mérkőzést nem úúúúúúúúú-ra hanem gólra játszák.

 

 

 

A fordulót két gólos hátránnyal kellett megtenni, de két gól a futsálban lehet másod másodpercek kérdése is. Igaz ezt a problémát nem másodpercek alatt sikerült megoldani, de így is sikerült először kiegyenlíteni majd a vezetést megszerezni. Sajnos ezzel az előnnyel nem tudtunk élni így bármennyire is fájó de igazságos eredmény született, ami hatalmas bravúr a Szentesieknek.

 

 

 

Sajnos a játékvezetés, mint már annyiszor nem volt toppon (nem az ítéleteket kritizáljuk), hanem többször volt rá példa, hogy a sorozatos szabálytalanságok végén született NEM ítéletet hosszú perceken keresztül magyarázta a csapatkapitányoknak, akik ilyenkor mit is tehetnek el kellett fogadniuk, hogy vétlenül támadhat az ellenfél. Ez az eset sajnos pro és kontraként is előfordult.

Szentes, 2005. 10. 05.

.