POLLÁK GÓLYABÁL

 

2005. október 28-án rendezte meg a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola a gólyabálját az Ifjúsági Házban. A kis gólyák már nagyon várták ezt az eseményt, és ennek az alkalomnak köszönhető, hogy pompás ruhadarabokat sikerült szerezniük a nagyszülőktől.

 

 

 

Az avató ceremónia két műsorvezetője imígyen konferálta fel az osztályok küzdelmét:

Sok szeretettel köszöntünk minden résztvevőt, nézelődőt, zsűritagot és megjelenteket a már hagyománnyá vált késő őszi gólyabálunkon, mellyel városunk idén is lezárja az avatási ceremóniákkal tarkított időszakát, átadva a helyet a 4.-esek szalagavató báljainak. Bízom benne, hogy izgatottan vártátok már a mai napot, és hogy holnap mosolyogva mesélitek majd élményeiteket családtagjaitoknak, ismerőseiteknek, barátaitoknak. Talán most néhányan meg vagytok szeppenve, és el sem tudjátok képzelni, hogy mit hoznak az elkövetkezendő percek. Így előre nem sokat árulhatok el, de annyi biztos, hogy megnyugodhattok, mert ha az elmúlt évekre tekintünk, elvétve sem találunk olyan diákot, aki nem élte volna túl ezeket a perceket, sőt, olyat sem akinek csupa rossz emléke lenne róla.

 

 

 

 

A mai estén nem csupán tiszteletbeli Pollákosokká válhattok, hanem bizonyíthatjátok talpraesettségeteket, kreativitásotokat, és hogy igenis kaptatok egy adag humorérzéket is a sorstól (legalábbis reméljük). Az idei műsor ugyanis nem arra lett kiélezve, hogy minél cikisebben és kínosabban érezzétek magatokat, hanem arra, hogy feltámadjon bennetek a versenyszellem, megszokjátok egymást, és kialakuljon az az összetartó osztályközösségetek, amivel még a borús szürke eső áztatta napokat, és a meredek akadálykat is könnyedén átvészelhetitek, az elkövetkező években. De inkább nem is untatlak ezekkel a szóhalmazokkal tovább benneteket, hanem inkább kezdjük el a versenyt.

 

 

Előszöris az avatóétel elfogyasztására, és a névjegykártyák kiosztására kerül majd sor! Ezzel máris pontokat szerezhettek az osztályotoknak, mert minden megjelent diák 2 ponttal járulhat hozzá osztálya sikeréhez (1 ponttal, mert eljött, és egy ponttal, mert a megfelelő ruha-összeállítást viseli, tehát női papucsot, vagy gumicsizmát, felemás zoknit, harisnyát, szoknyát, hálóinget és manósapkát, lányok esetében pedig shortot és basketball sapit). Mivel azonban az osztályok nem egyforma létszámúak, a differenciát. már hozzáadtuk a kevesebb lelket számláló osztályok listájához. A betegség miatt távolmaradóktól pedig eltekintünk! Tehát, akkor majd most egyessével szólítlak benneteket, ti szépen kijöttök, elfogyasztotok egy apró kis „finomságot", megkapjátok a névjegykártyátokat, eltipegtek a zsűri elölt és vissza csüccsentek a helyetekre...





























































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

.