Kettős győzelem a hazai fordulón

 

 

 

Szentesi Kinizsi - Kiskunmajsa 2:0

Senki ne gondolja, hogy a 2005. október 9-ei Szentesi Kinizsi és Kiskunmajsa kézilabda mérkőzésen csak két gól esett, mert a fenti eredmény a két lejátszott mérkőzés (felnőtt, ifi) eredményét tükrözi.

 

 

 

A felnőtt csapat igen szoros első félidőt zárhatott. Az eredménybeli különbség Miklós Krisztiánnak (kapus) volt köszönhető. A fiúk próbálták megbecsülni az előnyt, de ez nem igazán sikerült. Két egymás utáni hiba és szinte oda volt a nehezen kiharcolt előny.

Az indulatoktól  sem mentes mérkőzés lefújása után sem lankadtak az indulatok, de a Majsa csapatának is lehetősége volt a győzelemre, csakhogy a kettős emberelőnyüket nem sikerült kihasználni így a felnőtt mérkőzés 26-24-es szentesi győzelemmel zárult.

 

 

A felnőtt meccs után következett az ifi csapat mérkőzése, ahol az ellenfél szintén a kiskunmajsai  csapat volt, csakhogy annak az ifjúsági korosztálya.

 

Szentesi Kinizsi ifi kézilabda csapata

 

A szentesi ifisták magabiztosan léptek a pályára csakhogy gyorsan kiderült, hogy a magabiztosság inkább káros mint, hogy előnyös lenne. Minden jó, ha a vége jó. és most sikerült, hogy jó legyen (30-26), mert az ifisták is fontos pontot szereztek maguknak.

 

 

Szentes, 2005. 10. 13.

.