Nem csak a csapat de a szurkolótábor is erősödik!

Dudás csajok a "B"-középben

 

 

 

Az elmúlt hétvégén 2005. október 22-én a Szentesi Kinizsi kézilabdásai az Újkígyós felnőtt és ifi csapatát látta vendégül.

 

A felnőtt mérkőzés talán sikerülhetett volna jobban is, ha....,de a sportban nincsenek ha-k - fogalmazott Szaszkó Norbert a Mozaik fórumán.

Majd folytatta ... - Ezért azt kell mondani, hogy végre csak négy góllal kaptunk ki egy szoros meccsen. Hogy mégis miért kaptunk ki, egyszerű: jobb volt az ellenfél. Persze azért megjegyzésként csak annyit, hogy a csapatot két fontos poszton történt sérülés is akadályoztatta. Az egyik Krisztián a kapuban, bár azt kell mondjam Marci az alatt a kevés idő alatt amit a kapuban töltött, úgy teljesített ahogy egy kapusnak kell. A másik a Nagy Imre akit toroksérülés ért szintén szerintem jól helyettesítette az ifiből Sipos Tamás akit talán hamarabb is bevethettünk volna ezen a meccsen.

 

Szentesi Kinizsi - Újkígyós 32-36 (felnőtt)

 

 

 

Az ifikről: Nagyon fontos két pontot szereztünk, hiszen ha most veszítünk akkor eléggé lemaradunk az élbolytól és utána visszakapaszkodni nagyon nehéz. Mindenképpen más megközelítésben kell az ifiről beszélni mint a felnőttekről. A fiúk a meccs előtt már nagyon nyerni akartak hiszen a Gyulán elvesztett egy pont nagyon rosszul esett nekik és mindenképpen javítani szerettek volna. Tehát az akarással nem volt gond annak ellenére sem hogy az ellenfél a 13 percben már 11-6-ra is vezetett. A félidő végére a hátrány mindössze 1 gól volt. Elég sok hiba volt a meccsen főleg a védekezésben, nem igazán találtuk meg a megfelelő védekezési módszert az Újkígyós ellen. Próbáltunk hatos falat, 5-1-et és megpróbáltuk egy az egyben kivenni a központi emberüket, de nem nagyon sikerült. Szerkezeti váltást csináltunk ami lehet, hogy az ellenfelet is meglepte, és egy kicsit engem is hogy ilyen jól sikerült ez a váltás hiszen a védekezésen is meglátszott és a támadásban is helyenként látványos megoldások sikerültek. Miután Zolit fejbe lőtték azután többszörös erővel állt fel a csapat és igaz, hogy 4 perccel a vége előtt már négy góllal is vezettünk, azért a végére még maradt az előnyből.

Szentesi Kinizsi - Újkígyós 34-33 (ifijúsági)

 

Vidd a képre az egér nyilát!

Jó volt látni, hogy egyre nagyobb szurkolótábor gyűlik össze egy-egy kézilabda meccsen, így a fenti képen megtekinthetik azt a "nagydudás" csajtábort, akik nem kímélték hangszálaikat a szurkoláskor, és a dudájukat is bevetették!

Szentes, 2005. 10. 25.

.