BOX GÁLA SZENTESEN

 

A Felix-Promotion október végi rendezvényén négy címmérkőzéssel várta a box sport szerelmeseit Szentesen 2005. október 29-én a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban.

 

 

Ezen a napon több címmeccs mellett voltak thai és kick box mérkőzések, amikor is osztrák és magyar sportolók léptek a kötelek közé.

Hosszas egyeztetés előzte meg a légsúlyú világbajnoknő, Miló Viktória ellenfelének a kiválasztását. A Felix-Promotion szakmai vezetése eredetileg a Dominikai Köztársaságbeli Marylin Hernandezt (12-4) szerette volna ellenfélnek, s a felek mindenben meg is egyeztek, de a fiatal hölgy vízumproblémák miatt nem tudta vállalni a magyarországi megmérettetést. Így került képbe az Egyesült Államokban élő, s az utóbbi 3 évben ott is bokszoló orosz hölgy, Anastasia Toktaulova.

 

 

 

A Felix-Promotion immáron nagyközépsúlyú bokszolója, Nagy "Hóhér" József az angol Danny Thorntont akarta legyőzni.

Élete legkeményebb mérkőzését vívta Kovács "Vipera" Attila, október 29-én a szentesi sportcsarnokban. A Las Vegasban élő francia állampolgárságú Mamadou Thiam hat hellyel előzte meg a világranglistán és a francia többszörös francia bajnok, kisvilágbajnok és Európa-bajnok (EBU) volt. Ökleiben igazi dinamit van, hiszen 42 győzelméből 39 alkalommal KO-val végzett ellenfelével Viperát tehát ezzel a kihívással igazán mély vízbe dobták, de ő tud úszni!!!

 

A gála képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

Szentes, 2005. 11. 02.

.