VIKI, "HÓHÉR", "VIPERA" SZENTESEN!

 

 

A Felix-Promotion október végi rendezvényén öt címmérkőzés várja a bokszsport szerelmeseit Szentesen 2005. október 29-én a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban - tudtuk meg Bertók Róberttől a küzdősport fesztivál főszervezőjétől.

Ezen a napon több címmeccs mellett lesznek thai és kick box mérkőzések, amikor is osztrák és magyar sportolók lépnek a kötelek közé.

 

A plakátra kattintva kinagyítható!

Hosszas egyeztetés előzte meg a légsúlyú világbajnoknő, Miló Viktória ellenfelének a kiválasztását. A Felix-Promotion szakmai vezetése eredetileg a Dominikai Köztársaságbeli Marylin Hernandezt (12-4) szerette volna ellenfélnek, s a felek mindenben meg is egyeztek, de a fiatal hölgy vízumproblémák miatt nem tudta vállalni a magyarországi megmérettetést. Így került képbe az Egyesült Államokban élő, s az utóbbi 3 évben ott is bokszoló orosz hölgy, Anastasia Toktaulova. A 28 éves moszkvai születésű amazon korábban - Pataki Viktória legyőzésével - Európa-bajnok volt nagylégsúlyúban, s ugyanebben a súlycsoportban hazája bajnoki címét is megszerezte, méghozzá Oksana Vasilyeva legyőzésével.

 

Élete legkeményebb mérkőzésére készül Kovács "Vipera" Attila, október 29-én a szentesi sportcsarnokban. Húzós meccs lesz, mert az ellenfél, a Las Vegasban élő francia állampolgárságú Mamadou Thiam hat hellyel előzi meg a világranglistán. A francia többszörös francia bajnok, kisvilágbajnok és Európa-bajnok (EBU) volt. Ökleiben igazi dinamit van, hiszen 42 győzelméből 39 alkalommal KO-val végzett ellenfelével Viperát tehát ezzel a kihívással igazán mély vízbe dobták.

 

A Felix-Promotion immáron nagyközépsúlyú bokszolója, Nagy "Hóhér" József keze rendbejött, így semmi akadálya nincs annak, hogy október második felében címmérkőzésen bizonyíthasson új súlycsoportjában. A kiütéses győzelméről elhíresült hadházi bunyós három héttel ezelőtt - pálya futása során először - "csak" pontozással tudta felülmúlni aktuális ellenfelét, Maneno Oswald-ot, mert jobb keze a 4. menetben megsérült. Szerencsére az elsőre műtéttel, és több hónapos kihagyással "fenyegető" izomsérülés az orvosi kezelésnek hatására egyre inkább javul, így Hóhér októberi fellépése remélhetőleg nincs veszélyben amikor is az angol Danny Thorntont akarja legyőzni.

info: www.profibox.hu

Szentes, 2005. 10. 28.

.