Áramszünet főműsor időben

 

 

Üzleten kívüli                                              és                                        Üzleten belüli látkép

 

Szép napsütéses péntek reggel a Petőfi utcán található üzletek tulajdonosai reménnyel teli kezdtek neki a boltok kinyitásának. Akkor fagyott mindenki arcára a mosoly, amikor hirtelen áramszünet lett.

Várták, hogy mikor jön vissza a számítógépeket tápláló áram, de mind hiába. Amikor kitekintettek az utcára, akkor látták, hogy a Démász szakemberei dolgoznak.

Az egyik üzlet tulajdonosa kérdezte őket, hogy meddig lesz áramszünet? A válasz elszomorító volt számára, mert azt a választ kapta, hogy du. 3 óráig szünetel a "csikcsóka".

Ekkor már indulatosabban ment a következő kérdés. Hol lett ez meghirdetve az áramszünet, mert nem kaptunk semmilyen értesítést!

Erre jött a válasz, hogy a megyei lapban két hete megjelent, hogy áramszünet lesz.

Szót szó követett, de senkinek sem lett nyugodtabb a napja, mert a vállalkozók és üzletek elvárták volna (teljesen jogosan), hogy akár egy levélben tájékoztassák őket, mert igen sokat fizetnek a szolgáltatásért, és működésük egyik alapfeltétele az áram.

Azon a szakaszon, ahol áramszünet van, több műszaki szaküzlet, étterem és más szolgáltató üzlet is van. A hó végéhez közeledve hónap végi zárások, számlázások, de még leltár is lett volna, csakhogy az adatokat a számítógépek rejtik, és ezt délután háromig meg is tartják.

Szentes, 2005. 10. 28.

.