Melitta az első szentesi baba

 

 

 

Szentesen Melitta született meg elsőként 2005-ben, és ezzel kívánt szüleinek (Horeftosz Krisztiánnak és Horváth Tímeának) Boldog Új Évet. Szilveszter éjszakáján a szülők a Brusznyai sétányon található otthonuknak az erkélyéről megnézték a Kossuth téri tűzijátékot és utána a görög tüzet, majd ezek után Melitta úgy döntött, hogy elég a szórakozásból ő bizony előbújik. A magzatvíz elfolyt, a szülők gyorsan autóba szálltak és irány a kórház. Tímea, az anyuka már tudta, hogy mi fog ilyenkor következni, mert már nem egy életet adott ennek a világnak, de Krisztiánnal Melitta az első közös gyermekük. 2005. január 1-jén reggel 9 órakor látta meg Melitta a napvilágot. Eredetileg apás szülést terveztek a szülők, de az élet közbe szólt, így császármetszéssel született a kis Melitta, ahol a papa nem lehetett jelen, mert Szentesen nincs meg annak a lehetősége, hogy császármetszésnél jelen legyen az apuka.

 

 

 

2005. január 4-én már fontos dolga akadt a kislánynak, mert fogadta a Dr. Bugyi István Kórház és a város vezetőit, akik őt jöttek köszönteni. Dr. Borzi Márta főigazgató asszony és Szirbik Imre tolmácsolta a város jókívánságát.

 

 

Melittának jól kezdődött az új esztendő, mert a születésének a híre eljutott a család biztosító társaságához, akik abból a jeles alkalomból, hogy Ő a 2005. év első szentesi babája egy két éves életbiztosítási kötvénnyel ajándékozta meg. A cég képviseletében Király József adta át Melitta anyukájának az ajándékot.

Szentes, 2005. 01. 05.

.