ÉBRESZTŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Legrand-Szentesi VK-Betonút-FTC 2-9 (1-2, 1-2, 0-2, 0-3)

 

 

2005. január 15-én bajnoki mérkőzésen találkozott a Legrand Szentesi VK és az FTC vízilabdacsapata a ligeti uszodában. A mérkőzés előtti híradásokban Vidumanszki László úgy fogalmazott, hogy három(??) esélyes a mérkőzés és a szükség van a fanatikus szurkolótáborra, akik erre a felhívásra mozgósították magukat és kilátogattak a mérkőzésre.

A mérkőzés előtt a szomszéd város, Hódmezővásárhely kiemelkedő vízilabda-vezetője, edzője, a napokban elhunyt Török Sándor emlékének tisztelegtek a játékosok és a nézők.

 

 

Az első hazai előny a kapufán csattant, Nitsovits viszont nem hibázott, sőt, Binder centerből kettőre növelte a Fradi előnyét. A vendégek próbálták gyorsan eldönteni a mérkőzést, de ezekben a percekben a Szentes fegyelmezetten védekezett, így a negyed vége felé büntetőből Szebeni szépített.

 

 

 

Előnyös helyzetekben tovább tartott a bizonytalanság, és a rossz előnykihasználást Binder távoli lövéssel büntette. A második félidő elején, 4-2-es fővárosi vezetésnél Szabó Nándor előtt volt a lehetőség, hogy szorosabbá tegye a mérkőzést. A mérkőzés legnagyobb helyzete a kapufán csattant és az ellentámadásból Katonás katonásan büntetett, és a negyed vége előtt egy ejtett góllal már 6-2-re vezettek a vendégek. Ekkor már tisztán körvonalazódott a három esélyes mérkőzés három esélye: (1. esély=papírforma, 2. esély=vereséget szenved a Szentes, 3. esély=Nyer az FTC)

Hiába voltak az emberelőnyös helyzetek (11 összesen) egyetlen egyet sem (de még kapufát sem) sikerült belőni.

Legrand-Szentesi VK-Betonút-FTC 2-9

Szentes, 2005. 01. 18.

.