Egy héten két győzelem

Szentesi TE - Orosháza 2-1     Szentesi TE - Salgótarján 3-0

 

Az orosházi védelem védi amit csak tud!

 

2004. szeptember 22-én délután a legjobb 32 közé jutás volt a tétje a Szentesi TE - Orosháza mérkőzésnek. A találkozó előtt már ugyan találkozott a két gárda edzőmérkőzéseken, de az ott szerzett tapasztalatokat a Szentes tudta gólra fordítani. Így két rúgott és egy kapott góllal bekerült a Magyar Kupa legjobb 32-je közé. Ott már nagyobb kvalitású csapatok küzdenek a legjobb 16-ba jutásért.

 

 

 

A hétvégén viszont már a Salgótarján csapatát fogadták a fiúk, és a heti jó szokásukat megtartva itt is nyertek. Ha minden igaz, akkor elméletileg elérhetővé vált a bajnokság gonosz pozíciója (7. hely), de ezért még küzdeniük kell.

A salgótarjáni csapatot sikerült a 9. percben lehűteni, amikor Koncz Zsolt távoli szabadrúgása csúszott be a kapuba. A gólt követően közel ötven perc középpályás játék következett, ami után Takács átlépte a vendégek 16-osát, és ott a vendégek kapusa elütötte, mint a torony óra a tizenkettőt. Piros lap és egy sikeres 11-es után, máris 2-0. A 80. percben Márics adta meg a vendégeknek a kegyelemdöfést 25 méterről, 3–0.

 

Szentes, 2004. 09. 28.

.