Csoportelsőként léptek tovább

 

A férfi vízilabda Magyar Kupa negyeddöntőjébe a Legrand-Szentesi VK csoportelsőként jutott tovább a legjobb nyolc közé.

Szentesen nem borult a papírforma, a két OB I-es gárda masírozott a nyolc közé. Mind a Legrand, mind pedig a jelentősen átalakult BVSC magabiztosan, fölényesen verte a másodosztályú csoportellenfeleket. Az egymás elleni rangadón úgy tűnt, hogy a Szentes nyer (a harmadik negyed után még 5–3-ra vezetett), de a Vasutas kihasználva a hazaiak rövidzárlatát, ikszre mentette a meccset. Ennek ellenére a fővárosiaknak meg kellett elégedniük a szintén továbbjutást jelentő második hellyel, minek után jobb volt a szentesiek gólkülönbsége.

C csoport (Szentes)

Szentes–Bánki 16–0 (5–0, 3–0, 6–0, 2–0)

 

 

 

Az első találkozón a Bánki csapatának szinte egy gólhelyzetet adtak az egész mérkőzés alatt a szentesiek, de azt Horváth Tamás védte, így sajnos látványos izgalmak felvonultatása nélkül győztek a szentesiek.

 

 

Szentes–BVSC 5–5 (1–1, 3–1, 1–1, 0–2)

 

 

 

A két OB I-es csapatnak (Szentes, BVSC)  volt esélye a továbbjutásra, de ezt a továbbjutást semmi sem veszélyeztette, mert a csoport első két helyezettje ment a legjobb nyolc közé. A Szentes és a BVSC nem bírt egymással, és így igazságos eredmény született a kettejük találkozóján.

 

MAFC–Szentes 2–12 (1–3, 0–2, 0–4, 1–3)

 

      

 

Az utolsó mérkőzést is könnyen vette a szentesi gárda, és a jobb gólkülönbségnek köszönhetően az első helyen végzett a csoportmérkőzések során.

 

A végeredmény: 1. Szentes 5 (33–7), 2. BVSC 5 (29–10), 3. MAFC 2, 4. Bánki 0 ponttal. A csoportok első két helyezettje jutott a Magyar Kupa negyeddöntőjébe.

Szentes, 2004. 09. 28.

 

 

.