Jól hatott a 6 a három pontra

Szentes TE–Kiskunhalas 6–0 (5–0)

 

Elég volt 17 perc játékidő a 2004. szeptember 12-ei Szentes TE -Kiskunhalas bajnoki labdarúgó mérkőzésen, hogy a három pont sorsa eldőljön, ugyanis ennyi idő kellett a szentesi csapatnak, hogy megsemmisítő 4 gólt rámoljon be a vendég együttesnek és ezzel nem volt vége a gólgyártásnak, de nézzük az akciókat:

 

 

A 9. percben Takács kapott jó labdát a jobb oldalon, majd Ábelhez passzolt, két csel után Barnához, aki 14 méterről kilőtte a bal alsó sarkot, 1–0. A 12. percben Kádár szöktette Takácsot a jobb oldalon, ő lefutotta a védőket, az alapvonalról visszagurított az ötösre, Kislőrincz jókor érkezett és a léc alá bombázott, 2–0. A 15. percben Barna ugratta ki Takácsot, aki a kapus mellett laposan a jobb alsó sarokba passzolt, 3–0. A 17. percben Koncz–Barna összjáték után Koncz középre gurított és 5 méterről Gyagya a kapu közepébe lőtt, 4–0. Bő negyedóra elteltével eldőlt minden, de a gólgyártás folytatódott.

 

 

 

A 43. percben Kislőrincz Ábellel kényszerítőzött, kiugratta Barnát, aki higgadtan,a kapus mellett, a hálóba passzolt, 5–0. Fordulás után sokáig, a vendégek nagy örömére, nem rezdült meg a háló. A végeredményt a 88. percben állította be a Szentes TE: Somogyi indította a jobb oldalon Takácsot, aki jól adott középre és hosszú oldalon érkező Kerepeczky kilőtte a hosszú sarkot, a játékszer a kapufáról pattant a hálóba, 6–0.

 

Szentes, 2004. 09. 14.

.