Vakációzáró Strandparti

 

 

2004. augusztus 28-29-én Vakációzáró Strandpartit rendeztek az olimpia jegyében Szentesen a Strandfürdő területén. Játékos sport és szórakoztató programok várták a családokat, amelyeken a gyermekek és szüleik is megtalálták szórakozásukat.

 

 

 

2004. augusztus 28.-án szombaton kezdődtek a programok, ahol volt kígyóúszás, strandröplabda bajnokság, streetball verseny.

 

 

 

 

 

 

 

A délelőtt folyamán sakk szimultánt játszhattak a sakkrajongók Volosin Vlagyimir sakk nagymesterrel.

 

 

 

Egész nap volt Kézműves Alkotó Ház a Szivárvány Alapfokú Művészeti Iskola közreműködésével, korongozás, hímzés, gyöngyfűzés, selyemfestés.

 

 

2004. augusztus 29. vasárnap egész nap ingyenes volt a belépés, és ennek és a jó időnek és a számtalan programnak köszönhetően több ezren látogattak ki a strandra.

Sportprogramokban gazdag délelőtt (lábtenisz meghívásos országos verseny, tollaslabda verseny, sakk egyéni verseny, gyermek úszóverseny, családi úszóváltó) után jött a Legrand Szentesi VK. - Idegenlégiósok vízilabda mérkőzés.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egész napos programok között ekkor is volt Kézműves Alkotó Ház - a Szivárvány Alapfokú Művészeti Iskola közreműködésével, korongozás, hímzés, gyöngyfűzés, selyemfestés.

A Vöröskereszt helyi szervezete ingyenesen mért vérnyomást.

Szórakoztató programok sorát 14.00 órakor a Pom-Pom együttes kezdte.

 

 

 

Lujza!  Mosolyogj!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Délután három órakor lépett színpadra a nap sztárvendége Hevesi Tamás, akinek ...

 

 

 

... igen sok arcát megismerhettük! Az előadást nem igen lehetett kibírni nevetés nélkül!

 

 

 

 

 

 

 

 

A rendezvény az Olimpia jegyében került megrendezésre, ahol is a T-mobile Road-show Óriás kivetítőjén követhettük az olimpiai közvetítést és szurkolhattunk a magyar vízilabdázóknak.

 

 

 

 

 

A vízilabda fellegvárának tartott Szentesen igen nagy kultusza van ennek a sportnak, és minden pólós tudja, hogy hol található ez a kis alföldi település.

 

 

Hajrá MAGYAROK!

  Szentes, 2004. 08. 31.

 

.