Úton hazafelé

 

 

 

Cseuz László testnevelő tanár 2004. augusztus 30-án reggel 5 órakor elindult haza Szentesre. A két hetes olimpiai tartózkodás után a visszaút első napján 248 km, majd a következő napon 220 km megtétele után tér nyugovóra egy kempingben. A tervezett kompátkelésnél egy nappal hamarabb sikerült a kikötőbe érkezni, de hogy sikerül-e a hajóra feljutni az még talány.

 

 

                Párkány Zsolt                                           és                 Kispál Szabolcs  Cseuz Lászlóval.

 

Az itt látható képeket Kispál Szabolcs szentesi fiatalember bocsátotta rendelkezésünkre, aki nyaralása során találkozott Athénban Cseuz tanár úrral. Két fiatalember utazott Szentesről, hogy megtekintse az olimpia egyes eseményeit, amikor is összefutottak a szentesi kerekessel. Először csak köszönés váltás volt közöttük, de később, amikor mindenkinek leesett, hogy hiába nagy a világ, de számunkra mégis kicsi, így Athénban is összefuthatnak szentesiek. A beszélgetés során kiderült, hogy Szabolcs testvérét tanította Csauz László.

 

 

 

A fiatalember az interneten keresztül folyamatosan követte a tanár úr athéni útját, és amikor sikerült a fenti képeket elkészíteni elhatározta, hogy rendelkezésünkre bocsátja azokat. A képeken Szabolcs és Zsolt beszélget Cseuz Lászlóval, és a brazil - magyar női kézilabda mérkőzésen sikerült a tanár urat lefényképezniük a szurkolótáborban.

Szentes, 2004. 09. 03.

.