Kettő itt, kettő ott!

 Szentes   -   Putnok   2 - 2 (2 - 0)

 

 

A labdarúgó NB II-ben az esélyesebb Szentes csalódást okozott szurkolóinak, kétgólos vezetés után csak egy ponttal gazdagodott a Putnok ellen.

 

 

 

A legutóbbi, Karcag elleni idegenbeli 3 - 3 után elégedetlen volt csapata teljesítményével Török László edző. A szentesi játékosok arra törekedtek, hogy győzelemmel kiengeszteljék a trénert. Erre remek alkalom mutatkozott a nem túl acélos Putnok ellen.

Nem kezdett valami fergetegesen a Szentes, de azért uralta a játékot. Nem tartotta nagy nyomás alatt a vetélytárs kapuját, de ennek ellenére a 25. percben megszerezte a vezetést: Kislőrincz két csel után Barnához passzolt, aki 8 m-ről betalált, 1 - 0. A következő gólra sem kellett sokat várni. A 37. percben Tóth-Kovács adta középre a labdát, Tóth Csaba pedig mindenkit megelőzve 4 m-ről fejjel juttatta a játékszert a putnoki kapuba, 2 - 0.

 

 

 

A fordulást követően a Kurca-parti drukkerek abban bíztak, hogy kedvenceik gyorsan szereznek még egy gólt, amivel aztán el is dől a három pont sorsa. Sajnos nem így történt, a gól az érkezett, csak éppen a Szentes kapujában kötött ki a labda. A 60. percben Gál irgalmatlanul nagy gólt ragasztott kapásból 16 m-ről Váradi kapujába. Ez csak a kezdett volt, az igazi döbbenet a 78. percben következett be: ekkor Márics haza akarta adni kapusának a labdát, azonban nem értette meg egymást a két játékos, a labdára Lázár lecsapott és egyenlített, 2 - 2.

Szentes, 2004. 08. 31.

.