Athénból jelentjük!

Együtt a szentesi kerekes különítmény!

 

Az Olimpia megnyitójára mind a két szentesi "csapat" (St. Jupát SE. kerékpárosai és Cseuz László) megérkezett Athénba.

 

 

Cseuz László érkezett meg elsőként a nyári olimpiai játékok helyszínére. A megérkezése utáni pillanatokban a következő üzenetet küldte e-mailen szerkesztőségünknek:

Szokatlan nagyon, hogy nem kell kapkodni. Sajnos a tengerben nem tudok uszni, mert a nap szetegette a szamat, aminek a sos viz nem elonyos. A fel ejszakat egy fuggoagyban toltottem. Este felszereltek a kivetitot. Olyan helyen van, hogy akar a tengerben fekudve is nezni lehet. Elinteztem a sok kepeslap megirasat, sajnos olimpiai jellegut sehol sem talaltam. Tegnap mar edzettem 50 km-t, mert ha nem teszem, akkor nem tudok hazamenni. Ma este veszek jegyeket, majd megirom, hogy milyen rendezvenyeken lehetek ott.

 

És ígéretéhez híven jött is a következő üzenet:

Tegnap este megvasaroltam a jegyeket. Kaptam 2 jegyet noi vizilabdara, kettot noi, kettot ffi kezilabdara, egyet evezesre, egyet ffi vizilabdara, harmat pedig kajak-kenura. Lehet, hogy tudok majd kesobb szerezni azoktol, akik a taborban az elhelyezes melle kapnak 3-4 jegyet, de lesz olyan rendezveny, ami oket nem erdekli.

Ma meg kell keresni egy kerekparszervizt, ahol alaposan atvizsgaljak, mert aprobb gondok mar vannak, igy pedig nem akarok majd elindulni. Tegnap edzeskent egy hegyes varosreszt kerestem fel. Udv. Laci

 

Ezután az üzenet után találkoztak a szentesiek össze a magyar szurkolói kempingben, ahol a fenti kép is készült, és a találkozásról így számolt be Cseuz tanár úr:

Orulok, hogy talalkoztam Valkai Zsoltekkal. Szeretnem a nyilvanossag elott megkoszonni neki, hogy a kellemes gorog napsutesben rendbetette a bicajom kisebb hibait.

 

A találkozást követően pedig a Rádió Szentes munkatársa hívta fel a St. Jupát SE. kerekeseinek vezetőjét Valkai Zsoltot, hogy ossza meg a rádió hallgatókkal élményeit a kint tartózkodással az olimpiai megnyitóval és a találkozóval kapcsolatban.

A Valkai Zsolttal készített riportot ITT hallgathatják meg!

 

Van egy szentesi játékos is az olimpiai faluban, aki mint sportoló vesz részt az olimpián és így Szentest és a szentesi női vízilabdát képviseli Görögországban. Szremkó Krisztiéknek viszont nem sikerült az olimpiai start mert az Egyesült Államok csapatától kikaptak az első csoportmérkőzésükön. A mérkőzésen történtekről Bíró Dániel a Rádió Szentes munkatársa faggatta az olimpikont.

 

Szremkó Krisztinával készült riportot

ITT hallgathatják meg!

 

Egyet azért mindjárt tisztázzunk: az Egyesült Államok a torna legnagyobb esélyese, nem véletlenül nyerte meg a világbajnokságot, a Világligát és az előolimpiát. Az is tény, hogy az utóbbi két versenyen döntetlent játszottunk az amerikaiakkal, a Világliga döntőjében csak büntetőkkel maradtunk alul.

Szentes, 2004. 08. 18.


 

.