Rossz vicc, vagy feledékenység?

Gyerekcsíny miatt ugrott a pizza futár kipufogója!

 

 

 

A Mozaik Társalgója számtalan híradás hírforrása, mert az esetleges sérelmeket itt oszthatják meg másokkal az olvasók. 2004. július 11-én vasárnap éjfél körül került egy beírás, amely felkeltette az érdeklődésünket.

Idézet a beírásból: "Vigyázat! Balesetveszélyes a kerékpárút az IH mögött!!!! Munkások dolgoznak az IH hátsó borításán (amit vandálok összetörtek), csak a lépcsőre feltett feljáró pallót éjszakára nem távolították el, és ez kilóg a kerékpárút feléig!!! Éjszaka eddigi áldozata egy Suzuki Echo kipufogója..."

Hogy került oda a feljáró? - megkérdeztük Csendes Tamást a felújítást végző cég képviselőjét.

- A felújítási munkák közben használunk feljárót, mert a lépcsőn csak így tudjuk felvinni az építési anyagokat, de amint végzünk a napi teendőkkel azt elrakjuk. A munkások távozásakor ezt mindig ellenőrzöm. Az biztos, hogy a vasárnap esti eset nem minket terhel, mert számtalanszor tapasztaltuk, hogy az este félre tett feljáró reggelre visszakerül a lépcsőre. Azt nem tudom megmondani, hogy ki tette vissza, de az biztos, hogy fiatalok járnak le a gödörbe (IH melletti szabadterület) mountain bike-okkal, és ezeken a provizórikusan kialakított lejtőket használják szórakozásuknak. Az ide járó fiatalok nekünk is sok gondot okoznak, mert nem veszik figyelembe, hogy építési munkák folynak, és akár a friss betonon is átmennek. Lehetőségünk szerint mihamarabb szeretnénk befejezni a munkálatokat, ami kölcsönös kompromisszumokkal könnyebben kivitelezhető.

Szentes, 2004. 07. 14.

.