Találkozzunk a Pepita Macskában!

 

Sajtótájékoztatón ismertették 2004. július 20-án, hogy az Önkormányzat bűnmegelőzési programjának keretében új "szórakozó" klubbot nyit Pepita Macska néven a Tóth József utcában (28/A), amely klub az egyetlen olyan hely lesz Szentesen, ahol alkohol nélkül lehet szórakozni a nyári hétvégéken.

Az önkormányzat nyolc héten át kísérleti jelleggel tartja nyitva a Pepita Macska ajtaját, azzal a nem titkolt céllal, hogy az egészségre nem káros környezetben nyújtson élvezetes elfoglaltságot.

 

 A képre kattintva a plakát kinagyítható!

 

Csányiné dr. Bakró-Nagy Vera aljegyző tájékoztatóját ITT hallgathatják meg!

 

Ezt a klubbot nem úgy kell elképzelni, mint egy hagyományos éjszakai szórakozóhelyet, hanem mint egy éjszakába nyúló házibulit.

A volt gyermekrendelő épületének picehelysége, (melyet a Szabadidős Sportklub ajánlott fel a kezdeményezéshez) minden pénteken és szombaton hajnali 2 óráig tart nyitva és várják a fiatalokat.

A gyerekek nem lesznek felügyelet nélkül, mert a szabadidős sportklub egyik aktivistája és a családsegítő központ ifjú szociális munkása lesz jelen a klubban, akik nem csak figyelnek a fiatalokra, hanem esetleges problémáikat is megbeszélhetik velük.

A szórakozóknak lehet majd pingpongozni, csocsózni, kártyázni és szerepjátékot játszani, bolti áron vásárolható ásványvíz és a kóla.

Szentes, 2004. 07. 21.

.