Nyitó buli a Pepita Macskában!

 

 

Tárt kapuval várták a szórakozni vágyó fiatalokat, a Tóth József utcai volt gyermekrendelő picéjében, amelyet az Önkormányzat a bűnmegelőzési programjának keretében nyitott Pepita Macska néven. Ez az egyetlen olyan hely Szentesen a fiatalok számára, ahol alkohol nélkül lehet szórakozni a nyári hétvégéken.

Az önkormányzat nyolc héten át kísérleti jelleggel tartja nyitva a Pepita Macska ajtaját, azzal a nem titkolt céllal, hogy az egészségre nem káros környezetben nyújtson élvezetes elfoglaltságot.

Minden pénteken és szombaton (a nyári szünet ideje alatt) hajnali 2 óráig tart nyitva a klub és várják a fiatalokat. A szórakozóknak lehet pingpongozni, csocsózni, kártyázni és szerepjátékot játszani.

 

 

 

Az első estén páran látogatták meg a pincehelységet, de huzamosabb időt nem töltöttek ott a fiatalok, de voltak olyanok, akik jelezték, hogy a következő hétvégén jönnek csocsózni majd. Így a nyitó buli sztárvendég nélkül szépen csendben zajlott, de egy hétvége alapján nem lehet levonni a konzekvenciát.

Szentes, 2004. 07. 27.

.