ITDH tájékozódott Szentesen

 

Mivel több beírás volt a Társalgó-ban a helyi befektetések ki ill. nem kihasználásával kapcsolatban, ezért az elmúlt héten tartott ITDH szentesi tájékozódás utáni sajtótájékoztató hangzó anyagát feltettük a Mozaikra, ami újabb kiindulópontja lehet a további társalgásnak.

 

2004. július 29-én tett látogatást Spányik Péter az ITDH mb. vezérigazgatója, aki személyesen is tájékozódott Szentes és a környező településeinek befektetései ajánlatairól.

 

 

 

Az 1993-ban alapított ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht., a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium és a Külügyminisztérium háttérintézménye. Kapcsolatokat teremt a belföldi vállalkozók, az állami és regionális közigazgatási intézmények és a külföldi partnerek között. Az elmúlt évek során kiépült, államigazgatáshoz és a piaci szereplőkhöz fűződő formális és informális kapcsolataival a megszerzett gazdasági és piaci ismereteivel egyedülálló szolgáltatást nyújt.

A Városháza konferencia termében találkozhattak az érdeklődők, szomszédos települések polgármesterei, kis- és középvállalkozók és a nagyvállalatok képviselői.

A sajtótájékoztató hanganyaga ITT hallgatható meg!

Szentes, 2004. 08. 05.

.