Öt helyen Szentesen

 

Napjainkban egyre több ismeretre, információra van szükségünk. Életesélyeinket leginkább az határozza meg, mennyire vagyunk képesek megérteni a körülöttünk lévő világot, és mennyire vagyunk képesek megértetni magunkat a világgal. Szerencsére, mindannyiunk rendelkezésére áll egy nagyszerű eszköz, az internet, amely segít abban, hogy a világot megismerhessük, és abban is, hogy a világ megismerjen bennünket.

 

 

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium célja, hogy valamennyi állampolgár számára esélyt kínáljon a világhálóhoz való csatlakozásra, ezért indították el az eMagyarország programot, amelynek keretében közösségi internet-hozzáférési pont nyílik az ország szinte valamennyi településén.

 

 

Az "@" jelet ábrázoló KRESZ-tábla révén könnyen megtalálható eMagyarország Pontok ingyen vagy maximált áron, rendszeres nyitva tartással biztosítják az internet-hozzáférést minden érdeklődő számára. Az év végéig megnyíló mintegy 2800 intézményben képzett munkatársak segítik a gyakorlatlan internetezőket az első lépések megtételében.

 

 Szentesen öt helyen található eMagyarország Pont

 

1. Városi Könyvtár Kht., Kossuth u. 33-35., Tel.: +36-63/314-795 (működő rendszer)

2. TEAM Számítástechnikai Magániskola, FILEP-HÁZ, Tóth J. u. 13., +36-63/401-023 (működő rendszer)

3. HM Honvéd Kulturális Szolgáltató KHT., Ady Endre u. 2. Tel.: +36-63/560-410 (kiépítés alatt)

4. Református Nagytemplomi Galéria, Kossuth tér (kiépítés alatt - 2004. július 2-től)

5. Varga Irodaház, Arany J. u. 20. (kiépítés alatt)

 

Szentes, 2004. 06. 11.

 

.