aprilia ROAD - SHOW

 

 

2004. június 13-án Szentesre érkezett az aprilia ROAD - SHOW, amely keretében városunkban először láthattunk robogóversenyt az Árpád Nagybani Piacon.

 

 

 

A versenyt megelőző este már nagy volt a mozgás, mert a szervezők egy motoros felvonulásra várták a város motorosait.

 

 

 

Volt itt egy különleges "kis" motor, mely 70 ccm-ével, 83 cm hosszúságával, és 32 cm magasságával biztosan a legkisebb láncfűrészmotoros bringa.

 

 

 

Nem csak a mai modern motorok képviselték magukat, hanem a régi csodamasina a Csepel is. A rövid gyülekező után elindult a felvonulás Szentes utcáin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A felvonulók nem tértek haza üres zsebbel ill. hassal mert a fáradozásukért minden motorost meghívtak egy "üstös" gulyáslevesre.

 

 

 aprilia Scarabeók versenye 2004. június 13.

 

 

2004. június 13-án délelőtt vette kezdetét a nagy motorpárbajnak, mikor is délelőtt időmérő edzések során koptatták a gumikat a versenyzők.

 

 

Döntötték, és dőltek a motorok, de szerencsére személyi sérülés nem történt a verseny ideje alatt.

 

3, 2, 1, RAJT!

 

 

 

 

12-es rajtszámmal láthatjuk a szentesi versenyzőt!

 

 

 

A verseny szünetében volt olyan motoros, aki az Olimpia jegyében gumival rajzolta ki az olimpiai öt karikát. Akik ismerik a gumiárakat, azok jól tudják, hogy ezek a karikák darabonként közel 10000 ft-ba kerülnek, mert a végén már csak a vásznon "ballagott" haza a motor tulajdonosa, mert gumi az nem maradt a keréken.

 

 

 A verseny végeredménye

 

 

 

A verseny befejező programja volt a pezsgőfürdő!

Szentes, 2004. 06. 15.

 

.