STEEL BULLS találkozó Szentesen

 

 

A Steel Bulls motoros klub 2004. május 22-én motoros-találkozóra hívta a "szabadság" és száguldás szerelmeseit.

 

 

 

Sokféle előítélet alakult ki Szentesen az e fajta életstílussal szemben, de itt bemutatták, hogy aki igazi motoros az szereti a szabadságot, de nem a mások kárára.

 

 

 

Az itt felsorakozott gépek a tulajdonosok kincsei. Egyesek akár több milliót is költenek járgányaira, és szinte úgy ápolják, mintha gyermeke volna a gép. Tudom, hogy rossz a hasonlat de nem lehet máshogy megfogalmazni azt az érzést, amit a tulajdonosok éreznek gépeikkel szemben.

 

 

 

 

A sportpályán megrendezett találkozó egyik legnagyobb eseménye az volt, amikor rendőri biztosítás mellett felvonultak a gépek.

 

 

 

 

A többszázezer köbcentik végig pöfögtek a Kossuth utcán. A méltóságteljes pöfögések között egy-két sikító gép törte meg a csendet.

 

 

 

 

 

Igaz egyszer az időjárás megtréfálta a találkozókat, de a motorosok győztek, és délutánra már többszázan csodálták a gépeket, és azok hangját. Illés Tóni motorhangutánzó fiatalember mellett igazi motorhangokat is hallhattunk, ahol az alapjárat szépségét, és a leszabályozásig való túráztatás zörgette a dobhártyákat.

 

A képen a legfiatalabb motoros mutatta be motorjának a hangját.

 

Szentes, 2004. 05. 29.

 

.