ELŐ-GYERMEKNAP A PIRAMISOKNÁL

 

 

"ELŐ-GYERMEKNAP-ot tartottak a Piramis Áruházak előtti területen, ahol ASZFALTRAJZ -VERSENYT hirdettek meg gyerekeknek.

2004 május 22. délelőttjére igen sok gyermek készült, és komplett tervekkel érkeztek az üzletek elé, ahol fél 10-től 12 óráig a rajzversenyen kívül számos gyermekprogrammal várták a kicsiket a szervezők.

 

 

 

Minden várakozást felülmúlt a jelentkezők száma, mert 260 gyermek fogta kezébe a krétát és kezdett neki a rajzolásnak.

 

 

 

 

 

Mondanom se kell, hogy a sláger téma a fáraók országa volt a piramisokkal. Volt azért olyan is aki szabadon választott (lepke, hajó stb) művet "adott be".

 

 

 

Az óvodások között a legtöbb jelentkező a Szent Anna utcai óvodából volt, és az általános iskolák közül a Kiss Bálintosok vettek részt a legnagyobb számban.

 

 

 

Szerencsére az időjárás is kegyébe fogadta a rendezvényt így zavartalanul tudtak dolgozni a művészpalánták.

 

 

 

A több száz rajzot a szervezők le kívánták fényképezni, hogy megmaradjon az utókornak, de közbe szólt az időjárás. Hatalmas eső mosta el az eredményhirdetés előtt a kész műveket, és a sok-sok gyerek szeme láttára váltak múlttá a művek. Igaz a festmények megsemmisültek, de a végeredmény megmaradt amit az áruház oldalán meg lehet tekinteni: www.piramisaruhaz.hu.

 

 

 

 

 

 

Ez a kis esős malőr, viszont arra ösztönözte a szervezőket, hogy jövőre is megrendezzék az elő-gyermeknapot, hogy akkor sikerüljön "maradandót" alkotni!

 

Szentes, 2004. 05. 26.

 

.