Szentesi siker Szegeden

2004. május 22-23-án a Szeged Open elnevezésű viadalon, az újszegedi sportcsarnokban az utánpótlás és felnőtt korosztályban négy ország nyolcvan sportolója mérlegelt.

 

Vecseri Barnabás, Bertók Róbert, Lakatos András

 

A nyílt nemzetközi Európa-kupára a magyarok mellett érkeztek ukrán, román és orosz harcosok is. A magyarok számára igen fontos volt az esemény, hiszen a semi-, a light- és a full-contact kategóriában a szegedi viadal egyben válogatott is az IAKSA és a WKA közös, szeptemberi bázeli világbajnokságára.

Gratulálni lehet csak Bertók Róbertnek és tanítványainak, akik a meglehetősen szerény elismertség és támogatás mellett fantasztikus eredményt értek el Szegeden.

Szentes városát a kétnapos eseményen háromfős küldöttség képvisete: Vecseri Barnabás (80 kg-ban full contact szakágban, Lakatos András (63 kg-ban full contact szakágban, teljes erővel történő ütés, rugás), Bertók Róbert (60 kg-ban light, visszafogott ütés, rúgás, és full contact szakágban). Az indulók között Bertók Róbert, korábban volt amatőr ökölvívó magyar bajnok. Néhány évi kihagyás után ismét ringbe szállt. Újrakezdte, ökölvívásról kick-bokszra váltott. A versenyzés mellett a Szentesi Kinizsi ökölvívóinak és kick-bokszosainak edzője.

A nyílt nemzetközi versenyen a Kick-box szakág Light-contact, és Full-contact -60 kg-os bajnoka Bertók Róbert, -63,5 kg-ban 3. Lakatos András, -80 kg-ban 3. Vecseri Barnabás.

Szentes, 2004. 05. 29.

.