A HÍR IGAZ!

 

Társalgó rovatunkba írta be egy olvasó a következő hírt:

"Hallottátok hogy a csigazabálók menesztették Horváth Istvánt a Legrand (volt Kontavill, Kontakta) vezérigazgatóját, pedig az élete volt a Kontakta. Remélem az új igazgató is támogatja majd a vízilabdát!"

 

A következő sajtóközleményt juttatta el hozzánk a cég kommunikációs vezetője:

2004. május 14.-től Károlyi László a Legrand Rt. ipari igazgatója átveszi a magyar leányvállalat vezérigazgatói tisztségét, ezzel egyidejűleg Horváth István a cég korábbi vezérigazgatója elhagyja a Legrand Rt.-t.

A képen balról Gilles Schneppes a Legrand csoport vezérigazgató alelnöke,

jobbról Károlyi László a Legrand új vezérigazgatója.

 

Az új kinevezés folyamatosságot biztosít és megerősíti a Legrand csoport vezetésének bizalmát a magyarországi leányvállalat kollektívájával kapcsolatban, s egyúttal elősegíti a Legrand Rt. ipari és kereskedelmi fejlődését.

A hírt Gilles Schnepp a Legrand csoport vezérigazgató alelnöke jelentette be a mai napon. (Szerk. megj.: 2004. május 14.)

A Legrand csoport a villamossági rendszerek és informatikai hálózatok világméretű szakértője. A 27 000 főt foglalkoztató cég ez évi várható árbevétele 3 milliárd euro felett lesz. Magyarországi leányvállalatánál több mint 500 fő dolgozik azon, hogy éves árbevétel meghaladja a 9 milliárd forintot 2004-ben.

Szentes, 2004. 05. 14.

.